Designa din egen keps

Ett av de bästa sätten att få stor synlighet på ditt företags logotype eller budskap är att designa din egen keps. Med en unik keps att dela ut till anställda och kunder får du tillgång till massor med bra reklam.

Kepsens placering på huvudet gör att den lätt syns i folksamlingar. De flesta av oss är dessutom så vana vid att se kepsar med budskap att vi noterar det nästan omedvetet. Om du ska designa din egen keps är det här både bra och dåligt.

keps med tryck

Ändra en omedveten blick till ett intryck

För att ändra det omedvetna granskade av kepsar till ett budskap som uppfattas medvetet så behöver du lägga en del tid och arbete på att designa din egen keps. Men, det är arbete som kommer ge utdelning i slutänden.

Fundera över placering av logotype på kepsen. Välj ett mer oväntat ställe eller en udda vinkel för att få den omedvetne betraktaren att haja till. Du kan också välja ett budskap istället för en logotype. Har ni en slogan är det ett bra val, annars kan det vara en text som sammanfattar ditt företag och vad ni står för.

Modeller och färger

Kepsar finns i en lång rad olika modeller och färger. Vad du väljer beror dels av i vilka sammanhang du vill att ditt företag ska synas, och dels av vad du tror att de tänkta mottagarna kommer uppskatta. Kepsar som passar för träning visar att ditt företag bryr sig om kunders och anställdas hälsa och välbefinnande.

Självklart finns det även miljövänliga kepsar som du kan sätta din logga på. Det är ett bra val för att visa ditt företags engagemang för ett bättre klimat. Vi behöver alla dra vårt strå till stacken för en bättre framtid, och att välja miljövänliga kepsar är ett steg i rätt riktning.