Billiga kepsar

När du ska dela ut många kepsar är det viktigt att hålla koll på priset och leta efter billiga kepsar. Vi på kepsarmedtryck har full koll på alla erbjudanden om kepsar, och vi vet var ni hittar kepsar till bästa pris.

Självklart är priset en faktor när ni ska välja produkter till ert sortiment av giveaways, men det är inte den enda faktorn som spelar in i ert val. Även kvaliteten på produkterna är viktig. Hög kvalitet ger produkter som håller längre och som därmed sprider ert budskap under längre tid. Det allra bästa är ju om ni lyckas kombinera billiga kepsar med bra kvalitet. Vi vet var ni hittar det!

billiga kespar

Stort sortimenta av kepsar

När det gäller kepsar, och även billiga kepsar, så finns det ett enormt utbud av olika typer och modeller. Vilka ni väljer till ert sortiment beror dels av i vilka sammanhang ni vill synas, och dels vilka kunder ni har.

Ju bättre ni matchar era kepsar med era mottagares intressen, desto större är chansen att kepsarna blir använda ofta och sprider ert budskap bättre. En keps som passar med mottagarens hobbies blir en glad överraskning och ett trevligt tillskott till garderoben.

Jaktkepsar, golfkepsar, seglarkepsar, baseballkepsar, racingkepsar… listan kan göras lång, och självklart finns alla modellerna i olika färger och mönster.

Gör en design som är oväntad

När ni ska sätta designen på era företagskepsar är det smart att tänka ett extra varv. Med en design som är oväntad, rolig, udda eller bara stilig kommer er keps att sticka ut mer från mängden och alltså synas bättre.

Det kan handla om att placera loggan på ett oväntat ställe, eller om att välja ett annat budskap som ändå visar vad ert företag står för. Eller, för all del, låt brodera loggan på kepsen istället för att trycka den.