Populära märken

Vi på kepsarmedtryck vet allt om populära märken när det kommer till kepsar. Givetvis delar vi också med oss av vår kunskap. Vi vill att ni ska bli nöjda med ert köp av kepsar, och vi kan med varm hand rekommendera T&S Reklam.

När ni ska designa egna kepsar för att dela ut till kunder och anställda finns det en del saker att tänka på. Det finns massor med olika modeller och färger att välja bland, även om ni håller er till populära märken. Det gör att era val är nästan obegränsade, så det kan vara klokt att lägga en del tid och tankemöda på vad ni vill uppnå med era kepsar.

populära märken

Skapa en unik design

När ni har valt bland alla modeller och populära märken är det dags att sätta den slutliga designen. Grunden gjorde ni innan modellerna valdes, och nu är det dags för det slutliga utseendet att ta form.

Välj en annorlunda och lite udda design för att sticka ut mer. Kepsar är vanliga idag, och då krävs det lite extra för att mottagarna ska vilja använda kepsen och också för att ert budskap ska uppfattas av de som ser det. Placera loggan på ett ovanligt ställe, eller välj en ovanlig färgkombination. Med en broderad logotype ger kepsen ett mer gediget kvalitetsintryck.

Vilka sammanhang vill ni synas i?

När det gäller att välja modeller på kepsar behöver ni tänka på i vilka sammanhang ni vill synas. Till exempel är modeller som passar bra vid träning ett val som gör att ni uppfattas som ett företag som tycker att motion och hälsa är viktigt. Ni kommer exponeras i löpspår, på gymmet och i träningssammanhang.

Genom att välja miljövänliga kepsar visar ni för mottagarna att ni som företag tycker att det är viktigt att värna om natur och miljö.